تور قبرس جنوبی


امتیاز 5.0 از 5 | از بین 42 امتیاز دهنده به تور قبرس جنوبی







نظرات کاربران

سپهر
1397/08/24
سلام آیا برای سفر به قبرس هم نیازی به دریافت ویزا برای گردشگران ایرانی هست ؟
پاسخ کارشناسان: بله ویزای توریستی قبرس به صورت یکبار ورود و حداکثر برای مدت دو هفته توسط سفارت این کشور صادر می‌ شود و مدارک لازم برای صدور ویزای توریستی قبرس : اصل گذرنامه معتبر ، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور . دو قطعه عکس 4*6، رنگی ، زمینه سفید ، کاملاً از رو به رو ، بدون لبخند وعینک . کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی . پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز . کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن . گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن . تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس . گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود) . بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی .
قاسم
1397/08/05
سلام برای تورهای قبرس جنوبی هیچ توری گذاشته نشده است ! این تور را آژانس کار نمی کند ؟
پاسخ کارشناسان: سلام دوست عزیز آژانس سلام پرواز در تمامی مقاصد دنیا تورهای متنوعی را ارائه می کند ، ولی در حال حاضر برای این کشور پکیجی گذاشته نشده است ، می توانید در روزهای آینده به سایت مراجعه نمایید یا با مشاوران ما تماس بگیرید .