هتل شانگری لا دبی (Shangri-La Hotel, Dubai) در خیابان شیخ زاید واقع شده است و با اتومبیل، در فاصله 10 دقیقه ای از مرکز خرید مشهور دبی مال (Dubai Mall) و برج خلیفه واقع شده است. این هتل دارای دو استخر، یک مرکز سلامت و 5 رستوران می باشد.
اتاق ها در هتل شانگری لا دبی بسیار شیک طراحی شده اند و دارای اینترنت بیسیم رایگان می باشند اتاق همچنین دارای امکاناتی نظیر تلویزیون صفحه تخت، میز کار، مینی بار و حمام لوکس با وان و دوش می باشد.
رستوران شانگ پالاس ارائه دهنده ی غذاهای مورد علاقه ی کانتونی سنتی می باشد. همچنین برای یک شب آرامش بخش می توانید در ikandy ultralounge استراحت کنید.
باشگاه مدرن با تجهیزات هوازی و سیستم های آموزش ارائه می شود. مرکز آبگرم در شانگری لا ارائه دهنده ی درمان هایی با الهام از طب سنتی چینی می باشد.
• اتاق دو نفره استاندارد
• اتاق یک نفره استاندارد
• سوئیت
• مرکز تناسب اندام
• اینترنت رایگان
• پارکینگ رایگان
• شاتل فرودگاه
مناطق نزدیک به هتل شانگری لا دبی :
• مرکز الغریر ( 900 متر )
• ایستگاه مترو صلاح ال دین ( 1000 متر )
• ایستگاه متروی بنیاس میدان (1100 متر )
• ناف سوق ( 1300 متر )
• بازار ماهی دیرا ( 1600 متر )
• ایستگاه مترو Al Rigga ( 1.7 کیلومتر )
هتل شانگری لا دبی به زبانهای عربی و انگلیسی صحبت میکنند .